De ijssalon

Roland en Italia

Italia bestaat al sinds 1979. Roland is op jonge leeftijd begonnen met een ijssalon in Amersfoort, hier heft hij zijn eerste succes behaald door heerlijk ijs te maken. Sinds dien heeft hij op het het Neude (Utrecht) gezeten en is uiteindelijk neergestreken op de Ostadelaan (utrecht). Vanuit hier is de uitbreiding van Italia begonnen. Eerst een klein pizzariaítje om de hoek erbij genomen, welke later samen ging met de ijssalon, tot nu 4 filialen onder de naam ijssalon pizzeria Italia.
In de loop der jaren heeft hij heel wat personeel zien komen en gaan. Hij heeft meerdere ijsbereiders en pizzabakkers alle kneepjes van het vak geleerd waarvan enkele zelf een ijssalon of pizzeria zijn begonnen, zelfs in Utrecht.
Het geheim achter zijn succes is zoals hij altijd zegt, het bereiden van het lekkerste ijs! Er wordt dan ook niet bezuinigd op ingrediŽnten en gebuikt uitsluitend vers fruit. Vernieuwing is ook van belang, daarom worden er jaarlijks nieuwe smaken bedacht, van stroopwafel-ijs tot bier-ijs naar meergranen-ijs. We proberen altijd bij te blijven met de nieuwe trends of de trend te zetten. Vorig jaar weer nieuwe vitrines, ijsmachines en inrichtingen.
Zijn grootste passie is ijs en hij hoopt nog jaren lang mensen blij te maken met het door hem bereiden heerlijke ijs.

Houten T'Rond

In 2008 hebben we onze nieuwste aanwinst geopend in Houten. We hebben jaren lang geprobeerd een mooi plekje in Houten te vinden. Dit is ons uiteindelijk gelukt op tírond. Na maanden vertraging en een lange periode van verbouwing zijn we toch in augustus open gegaan. De vraag naar ons ijs door de Houtenaren was boven verwachting!

IJsseizoen is begonnen

Het ijsseizoen is weer begonnen! Kom snel langs voor je eerste ijsje!

facebook:
Utrecht: www.facebook.com/italia.utrecht
Houten: www.facebook.com/ijssalonitalia.houten
Home††|††Contact††|††Commentaar††|††Werken bij Italia